Producten


De mode veranderd continu en zo moeten ook de haarproducten aangepast worden. Hoe goed het haar ook geknipt is, de volgende dag moet je toch met een finishing product het haar net dat beetje extra volume geven, of die extra touch voor de juiste textuur. Vrouwen gebruiken dagelijks al 2 a 3 producten voor bescherming, volume en finishing. Maar ook tieners kunnen niet meer zonder gel of lak en ook mannen gebruiken iedere dag om het haar te stylen een shaper, klei of gel. Daarom hebben we een assortiment met de beste producten voor u van onder andere:

Fudge

Het supertrendy fudge komt uit Australie en wordt wereldwijd in 33 landen verkocht. Het merk is toonaangevend in styling en kwalititeitsproducten waarbij fashion een belangrijke rol speelt. Met producten als shaper, matte hed, salt spray enz, is er voor ieder haargevoel,en gewenste textuur een passend product in het assortiment. Laat u adviseren zodat u het juiste product bij u kapsel heeft. Ook voor de verzorging en bescherming van u haar zijn er producten als: colour lock shampoo, torture tonic conditioner enz. Fudge ondersteunt hun kappers met een trainingsprogramma en het begeleiden in de kwaliteit en de visie van de salon. Er word er geverfd met fudge headpaint. Een supermilde haarverf die 90% organisch is en met een lage sterkte een grijsdekking gegarandeerd.

Exclusive Elegant

Exclusive Elegant is een vernieuwende, verfijnde make-uplijn, ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteit product met een sterkte pigmentatie.